Uuden kauden alkaessa Arsenalilla ja päävalmentaja Artetalla on loistava mahdollisuus voittaa mestaruus. Manchester Cityn ydinkeskikenttäpelaaja Rodri on poissa loukkaantumisen vuoksi, mikä selvästi vaikeuttaa Blue Moonin voittaa viidennen peräkkäisen mestaruuden. Tämä antaa Arsenalille epäilemättä mahdollisuuden parantaa kilpailukykyään, varsinkin kun se on voittanut Valioliigan kakkossijan kahtena peräkkäisenä kautena ja joukkueen halu voittaa mestaruus on vahvistunut.

Arsenalilla on kuitenkin myös omat haasteensa, erityisesti keskushyökkääjien pula. Havertz ei ole tässä tehtävässä pitkän tähtäimen ratkaisu, ja Artetan on pikaisesti esitettävä todellinen keskushyökkääjä. Tiedetään hyvin, että Arsenal on kiinnostunut Juventuksen Vlahovicista ja kiinnittää huomiota myös muihin hyökkääjiin, kuten De Cleshiin, Sheskoon ja Thuramiin. Ottaen huomioon Jeesuksen epävakauden ja hänen mahdollisen poistumisensa Arsenalista, Arteta etsii aktiivisesti hyökkääjää, joka pystyy tekemään tasaisesti maaleja, ja Vlahovic täyttää tämän kriteerin.

Myös Juventus on kiinnostunut päästämään Vlahovicin irti, mutta heidän hintapyyntönsä on vähintään 60 miljoonaa euroa. Raporttien mukaan Arsenal aikoo ryhtyä toimiin ensi kesänä, mikä on hyvä aika, koska Vlahovic siirtyy sopimuksensa viimeiseen vuoteen. Arsenal ei kuitenkaan aio saavuttaa Juventuksen hintapyyntöä. He toivovat oppivansa Liverpoolin mallista Chiesan esittelyssä ja pakottavakseen Juventuksen alentamaan siirtomaksua.

image 1
image 1

Juventus pelipaita pukemisen jälkeen Vlahovicista on vähitellen tullut joukkueen päähyökkääjä. Juventuksen 107 ottelussa hän teki 43 maalia ja antoi 10 syöttöä, ja hänen suorituskykynsä oli varsin tehokas. Hänen vahvuutensa ja heikkoutensa ovat kuitenkin myös hyvin ilmeisiä. Huolimatta hänen monista panostuksistaan ​​joukkueeseen, Vlahovicin tyyli ei näytä olevan täysin yleisen taktiikan mukainen, ja ympäristön vaihtaminen voi olla hänelle hyödyllisempää.

Vaikka Vlahovic on ollut lamassa viime aikoina, tehden vain 5 maalia ja auttanut yhden kerran viimeisen 25 ottelun aikana, mikä saattaa vaikuttaa Arsenalin arvioon hänestä, joukkue ei anna periksi helposti. Loppujen lopuksi Vlahovicista voi tulla tärkeä arvoitus Arsenalin tiellä mestaruuteen, varsinkin kun Jeesus todennäköisesti jättää joukkueen.

Ainoa vaikeus tällä hetkellä on siirtomaksu ja vuosipalkka. Arsenal toivoo voivansa esitellä Vlahovicin alle 60 miljoonalla eurolla, mutta sen on otettava huomioon Juventuksen hänestä maksamat 84 miljoonaa euroa. Lisäksi Vlahovicin vuosipalkka on 22 miljoonaa euroa, mikä on paljon korkeampi kuin Arsenalin korkein palkka. Vaikka tämä investointi on vaikea, halu kilpailla mestaruudesta riittää rikkomaan nämä rajoitukset jalkapallo peliasut. Jos Arsenal todella voi tehdä rohkean sijoituksen Vlahoviciin, se lisää suuresti heidän voimaaan kilpailla mestaruudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Skotlanti häviää Unkarille ja jää EM-kisojen pudotuspelien ulkopuolelle

Skotlanti häviää Unkarille ja jää EM-kisojen pudotuspelien ulkopuolelle
24 kesäkuun, 2024 0 Comments 2 tags

Tämä voi olla huono uutinen Skotlannin faneille Vuoden 2024 EM-kisoissa Skotlannin matka päättyi 0-1-tappioon Skotlannin päävalmentajalle Steve Clarke, joka ilmaisi vahvan tyytymättömyytensä pelin avaimeen Joukkueelle olisi pitänyt tuomita rangaistus, mutta

Neymar loukkaantuu vakavasti, Riyadh Crescentin tie edessä on vaikeampi

.png
21 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Joukkueena, vaikka joukkueen koordinointi on erittäin tärkeää, ilman tähtipelaajien lisäämistä joukkueen vahvuus ei voi heijastua. Ulkopuolisten tietojen mukaan Neymar loukkaantui vakavasti.Koska hän on Riyadh Crescentin sielu, hänen loukkaantumisensa vaikuttaa suoraan

Atletico Madrid voitti Almerian 2:1, ja osapuolet taistelivat kiivaasti

1
25 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Vaikka Atletico Madrid voitti La Liga -ottelussa Almerian niukasti 2:1, se osoittautui lopulta omilla voimillaan.Sillä on todellakin oma paikkansa La Ligan eri joukkueiden joukossa, joten jokainen Atletico Madridin pelaaja on